szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Gyűjtés indult a mátrafüredi plébánia felújításáért, amely Makovecz Imre építészirodájának tervei alapján valósulhatna meg - közölte a heol.hu Heves megyei hírportál.

Az egykor gyerektáboroknak is helyet adó mátrafüredi plébánia felújítása érdekében civilek szerveztek gyűjtést - írta a heol.hu

Vetter Ágnes, a Mátrafüredi Plébánia Felújításáért Alapítvány képviselője szerint évek óta szeretnék helyreállítani az ingatlant, ám pályázati lehetőséget eddig nem tudtak igénybe venni, egyebek mellett ezért van szükség adománygyűjtésre.

Az emelettel kibővítendő plébánia vázlatterveit Makovecz Imre irodája készítette, a beruházás az elsődleges számítások szerint 25 millió forintba kerülne.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elhunyt Móricz Imre, Móricz Zsigmond fia

Elhunyt Móricz Imre, Móricz Zsigmond fia

Itt a 680 lóerős legújabb hibrid Toyota

Itt a 680 lóerős legújabb hibrid Toyota

Leprás csimpánzokat találtak, nyugtalanítja a kutatókat a betegség

Leprás csimpánzokat találtak, nyugtalanítja a kutatókat a betegség