szerző:
Index

Feljelentést tesz a dunakeszi polgármesteri hivatal amiatt, hogy a város sportpályáján pornófilmet forgatott egy nemzetközi stáb. Az önkormányzat és a helyi sportklub elnöke nem tudott a filmkészítésről – olvasható az Indexen.

A cikk szerint 2010-ben forgatták az orál-, leszbi- és análjelenetekkel bőven megtűzdelt filmet a dunakeszi sportklub öltözőjében, de erről a város vezetői állítólag nem tudtak. A lényegretörő - Anal Football Club címen időközben már piacra is dobott alkotást a francia Marc Dorcel rendezte. A filmben többek között az idei AVN-díjas Aleska Diamond játssza a főszerepet.

A filmről az elmúlt napokban több cikk is megjelent, ezért kereste meg az Index Dióssi Csaba polgármestert, aki nem nyilatkozott, de az önkormányzat közleményt adott ki az ügyben.

Eszerint sem neki, sem a dunakeszi sportklub elnökének nem volt tudomása arról, hogy az előző ciklusban felnőtt tartalmú filmet készítettek a városban. A közlemény szerint a film létezésére az egyik helyi LMP-s hívta fel a figyelmet, ezért márciusban az önkormányzat ülésén napirendre is került a téma.

A testületi ülésen úgy döntöttek, hogy a jövőben a városi tulajdonú sportingatlanokat a sportegyesületek kizárólag saját sportolási céljaikra használhatják. A közleményben azt is írják, hogy ismeretlen tettes ellen büntetőfeljelentést tesznek.

Szerdán a Magyar Narancs írt a dunakeszi sportpályán forgatott pornófilmről, amelyről a közelmúltban szerzett tudomást Lukácsi Bálint, Dunakeszi LMP-s képviselője. A politikus vizsgálóbizottságot akart létrehozni a történtek tisztázására, be is adta erre vonatkozó javaslatát, de a pénzügyi, jogi, ügyrendi bizottság úgy ítélte meg: ezt csak zárt ülésen tárgyalhatja a képviselő-testület. Lukácsi ennek azonban nem látta értelmét, ezért visszavonta a beadványt.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények! Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Áder János részvétét fejezte ki a Srí Lanka-i áldozatok családtagjainak

Áder János részvétét fejezte ki a Srí Lanka-i áldozatok családtagjainak

Felborult az autó, azonnal meghalt a sofőr

Felborult az autó, azonnal meghalt a sofőr

Tejesen kiégett egy cukrászda Leányfalun

Tejesen kiégett egy cukrászda Leányfalun

Változékony idő várható

Változékony idő várható

Kegyetlen előzetest kapott a Trónok harca 3. része

Kegyetlen előzetest kapott a Trónok harca 3. része

Kanadaiak vennék meg a  Paks közeli egykori katonai repülőteret

Kanadaiak vennék meg a Paks közeli egykori katonai repülőteret