szerző:
hvg.hu

Újabban a kínai újév is eseményeket hoz a hazai vendéglátásban, a többezernyi kínai vendéglő közül többen már most készülnek a február 10-i eseményre - írta a Turizmus Panoráma Bulletin.

A nagyobb éttermekben árleszállításokkal, speciális menüvel, akciókkal és lampionos ünnepi külsővel próbálják becsalogatni a vendéget - közölte a Turizmus Panoráma Bulletin.

Yang Yimin, az ázsiai ételeket kínáló, ám inkább amerikai bárra emlékeztető nevű Cosmo BBQ étterem tulajdonosa például arról beszélt, hogy náluk például még több friss halat és tengeri ételt készítenek, a kínaiak szerint ugyanis a fürgén mozgó, szapora halak hozzák meg az igazi szerencsét.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!