szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Demján Sándor életútját veszi át az Átlátszó.hu kis oligarchatározójának legújabb részében.

Demján Sándor végigkíséri Kádár Jánost a Skála Budapest Nagyáruházban. Demján Sándor Grósz Károly pártfőtitkár mellett az MSZMP XIII. kongresszusán. Demján Sándor karácsonyi üdvözlőlapot küld Antall Józsefnek a Magyar Hitelbankból. Demján Sándor és az általa létrehozott Pólus Center együttműködik a Xénia-láz egyesülettel a Horn-kormány ideje alatt - olvasható az Átlátszó.hu kis oligarchatározójában.

Demján Sándor támogatásáról biztosítja az első Orbán-kormány vállalkozásbarát politikáját, majd megépíti a Nemzeti Színházat. Gyurcsány Ferenc oldalán felavatja a Művészetek Palotáját, az ellenzéki vezető, Orbán Viktor oldalán részt vesz a Gazdasági Konzultáción, majd végigkíséri Orbán Viktor kormányfőt a gazdasági unortodoxián (igaz, belülről kritizálja). Demján Sándor, a második számú retrooligarcha végigvonul Magyarország elmúlt harmincéves történelmén: ő egyre feljebb, Magyarország egyre lejjebb (amiről persze nem csak ő tehet) - írják. A teljes bejegyzést itt olvashatja!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Jelentősen csökkent az autólopások száma tavaly – itt a lista a legnépszerűbb márkákkal

Jelentősen csökkent az autólopások száma tavaly – itt a lista a legnépszerűbb márkákkal

A Microsoft elkezdi végre kijavítani a Windows 10 talán legbizarrabb hibáját

A Microsoft elkezdi végre kijavítani a Windows 10 talán legbizarrabb hibáját

Pihenve tanulunk, nem gyakorlás közben

Pihenve tanulunk, nem gyakorlás közben