Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az Együtt 2014 szerint a hvg.hu szenzációhajhász és hazug címet adott a Haza és Haladás alapítója, Felcsuti Péter sorkötelezettség visszaállítását latolgató blogbejegyzéséről szóló hírének. A hvg.hu szerint az Együtt 2014 ezzel kapcsolatos közleménye furcsa és érthetetlen.

„A Haza és Haladás Egyesület határozottan nemet mond a kötelező sorkatonai szolgálatra” – áll az Együtt 2014 Facebook-oldalán megjelent közleményben. A mozgalom a hvg.hu csütörtöki hírére reagál, amelyben szemléztük Felcsuti Péternek, a Haza és Haladás Egyesület alapító tagjának a magyarnarancs.hu-n megjelent blogbejegyzését.

„A hvg.hu azonban tegnap olyan hazug, de annál szenzációsabb címmel ismertette alapító tagunknak –Felcsuti Péternek – az írását, hogy az egyértelmű állásfoglalás indokoltnak tűnik. Aztán a hülyeségek helyett foglalkozzunk a valósággal” – áll az Együtt 2014 közleményében.

*

A hvg.hu hírének címe az volt, hogy „A Haza és Haladás alapítója szerint szükséges lehet a sorkötelezettség visszaállítása”. Maga a hír pedig arról szólt, hogy a Haza és Haladás Egyesület alapítója szerint szükséges lehet a sorkötelezettség visszaállítása. Az Együtt 2014 "hazug és szenzációhajhász címadást" emlegető közleménye ennek fényében érthetetlen és furcsa - a szerk.

Ránk számíthatsz – mi is számítunk Rád!

A koronavírus korunk legnagyobb krízise, melyben szó szerint létfontosságú a hiteles forrásból való tájékozódás. A HVG-ben ebben a helyzetben is elhivatottan teszünk eleget küldetésünknek: pontos, tényszerű és független tájékoztatást biztosítunk olvasóinak.

Arra kérünk támogasd munkánkat, hogy a nehéz körülmények között is naprakész információval szolgáljunk neked.

Ránk számíthatsz – mi is számítunk Rád!

Beszáll a Budapest Bank a Mészáros-féle gigabankba

Megérkezett a felfrissített Mini Countryman