szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Fotókat közölt Varga Mihály IMF-tárgyalásokért felelős miniszter arról, ahogyan ő és az IMF-küldöttség együtt vacsoráznak, miközben cigányzenészek veszik körbe őket. Az IMF és az Európai Bizottság közös delegációja január 16. és 28. között tartózkodott Magyarországon, hogy hagyományos országjelentését elvégezze.

Varga Mihály Facebook-oldaláról származnak azok a fotók, amelyeket a Blikk tett közzé csütörtöki számában. Varga az "IMF látogatás a Kéhliben" címmel töltötte fel az albumot és az abban szereplő képeken a Magyarországon járt IMF-delegáció látható, amint éppen cigányzenészekkel körülvéve vacsorázik. Varga megjegyzése szerint: "Közel két hétig voltak Budapesten, úgy illett, hogy megkóstoljanak valami magyarosat is... No, így kerültünk az óbudai Kéhli Vendéglőbe, ahol egykor Krúdy Gyula ütögette a velőscsontot. Nóta is akadt, köszönet a nemzetközi műsorral bíró zenészeknek. A jelentésen persze az sem segített (vagy lehet, hogy rontott?), amikor egy kollégánk táncba vitte Iryna asszonyt... :)" A Blikk kérdésére a miniszter sajtóirodája azt közölte, hogy a számlát a Varga Mihály saját zsebből állta.

©
©
©

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Több mint 300 autó adásvételi papírjával trükköztek csalók

Több mint 300 autó adásvételi papírjával trükköztek csalók

Medián: Hasít a migránsozós narratíva, de itthon nincs többsége Orbán vétójának

Medián: Hasít a migránsozós narratíva, de itthon nincs többsége Orbán vétójának

25 évre súlyosbították Ján Kuciak gyilkosának ítéletét

25 évre súlyosbították Ján Kuciak gyilkosának ítéletét