szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Három szóvivője lesz a Fidesznek: Selmeczi Gabriella mellett két eddig keveset szereplő országgyűlési képviselő, Hoppál Péter és Zsigó Róbert is ellátja majd ezt a feladatot – írja az Index. Hoppál eredetileg karnagy, Zsigó pedig cukrászként kezdte a pályáját.

Hamarosan két újabb képviselővel erősít pártszóvivői fronton a Fidesz – írja az Index. Selmeczi Gabriella mellett felváltva Zsigó Róbert bajai polgármester és Hoppál Péter pécsi képviselő tartja majd a Fidesz sajtótájékoztatóit. Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki pártügyekben gyakran maga is kiáll a sajtó elé, elmondta: ő tett javaslatot a létszámbővítésre, és személy szerint a két képviselőre is, és megjelenésük nem jár Selmeczi háttérbe szorításával. Speciális feladatuk nem lesz, szerepükre azért van szükség, mert a választások közeledése állandó rendelkezésre állást igényel.

Zsigó Róbert bajai polgármester annak idején cukrászként kezdte karrierjét, és az utóbbi időben már többször szerepelt politikai témájú sajtótájékoztatókon Selmeczi Gabriella oldalán – írja az Index, amely Hoppál Péterről megemlíti, hogy alapvégzettsége szerint énektanár és karnagy, de később közoktatás-vezetői diplomát is szerzett, legutóbb pedig azért kellett bocsánatot kérnie a szocialistáktól, mert azt mondta, 3 milliárdos jutalmat adtak maguknak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!