szerző:
MTI-OS
Tetszett a cikk?

Szabó Rebeka független képviselő állítása szerint az Orbán család felcsúti birodalmának művelője, Flier János veje, Junek Károly nyerte el a Felcsúton kiadott egyetlenegy trafiknyitási jogot.

Nem úszta meg a miniszterelnök sem, hogy ne kapjon trafikot – írta Orbán Viktor, a felcsúti trafikos című, keddi közleményében Szabó Rebeka független képviselő, a Párbeszéd Magyarországért politikusa.

Orbán és felesége felcsúti birodalmának művelője Flier János veje, Junek Károly nyerte el a Felcsúton kiadott egyetlenegy trafiknyitási jogot. A Flier család 320 hektár föld bérletét nyerte el a környéken, most pedig a nemzeti dohányterjesztésből is kiveszi a részét – állítja Szabó Rebeka. A PM-es politikus a Népszabadság értesülésére alapozta állításait.

A Nemzeti Együttlopási Rendszer szemérmetlen módon immáron nem csak a fideszes képviselők haverjait és kiszolgálóit jutalmazza a koncessziós pályázatokon, de a miniszterelnök érdekeltsége sem marad üzlet nélkül. A felcsúti birodalom hektárról hektárra, trafikról trafikra épül. Egy szociálisan megzuhant ország nézi azt, ahogyan a felcsúti kiskirályok bekebeleznek iparágakat, földeket, trafikokat, a teljes magyar államot, az adófizetők pénzét. Egy Felcsút által foglyul ejtett ország nézi, ahogyan a trafikgyőztes Junek Károly apósa cserélgeti a földeket a miniszterelnök családjával, majd pedig azok őrzője és felügyelője lesz – fogalmazott a közleményben Szabó Rebeka.

S ha ez még nem elég, úgy Flier János veje – akinek felesége a Vidékfejlesztési Minisztérium munkatársa – még Bicskén is nyert dohányboltot. A trafikpályáztatás az orbáni rendszer mintaprojektje. Elvenni, kisajátítani, elűzni – Felcsúton ezt a modellt már ismerik, immáron országos szintre emelkedett az oligarchastratégia – írta a PM politikusa.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Karácsonyra enyhítenek, szilveszterre szigorítanak Portugáliában

Karácsonyra enyhítenek, szilveszterre szigorítanak Portugáliában

A magyar sportág újabb lépéssel közelebb került ahhoz, hogy olimpiai szám legyen

A magyar sportág újabb lépéssel közelebb került ahhoz, hogy olimpiai szám legyen

Magyarokat célzó adathalász-akció zajlik, óvatosan a hitelt ígérő e-mailekkel

Magyarokat célzó adathalász-akció zajlik, óvatosan a hitelt ígérő e-mailekkel