szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Rablásnak indult a tragédiával végződő hétfői akció Szolnokon – közölte a Blikk, amely szerint kötél és ragasztó is volt annál a férfinál, aki hétfőn két lövéssel végzett a vállalkozásai miatt csak gumikirálynak nevezett, autófelszereléssel foglalkozó D. Tiborral.

T. István valóban azzal az ürüggyel jutott be a házaspár otthonába, hogy meg szeretné vásárolni a meghirdetett autójukat – közölte a Blikk. Eredeti terve a lap szerint az volt, hogy megkötözi kiszemelt áldozatait, majd a házban talált értékekkel elmenekül.

Már az adásvételi szerződést írták, amikor T. István felpattant és a gyanútlan házigazdának esett – tette hozzá a lap. Áldozata viszont ellenállt, a támadó ekkor nyúlt a fegyvere után és adta le a lövéseket. D. Tibor azonnal meghalt.

Mivel a családi házban készpénz és egyéb értékek is voltak, elképzelhető, hogy a gyilkossá lett T. István valahonnan fülest kapott – olvasható a beszámolóban. A férfi hétfő reggel végzett D. Tiborral, ám egy nap alatt elfogták.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A rossz levegő visszafordíthatatlanul roncsolhatja a látást

A rossz levegő visszafordíthatatlanul roncsolhatja a látást

Még mindig Liam Neeson akciófilmje a legnépszerűbb

Még mindig Liam Neeson akciófilmje a legnépszerűbb

Nagyobb kijelzővel érkezhet az idei olcsó iPhone, az iPhone SE Plus

Nagyobb kijelzővel érkezhet az idei olcsó iPhone, az iPhone SE Plus