szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy 28 éves férfi saját munkahelyéből lopott szerszámokat, kulcsokat és más dolgokat. Vádat emeltek ellene.

A 28 éves O. Imre rövid ideje dolgozott a kisbéri erdészetnél, mikor úgy döntött, gyorsan próbál sok pénzhez jutni. Egyik este a lakatot lefeszítve behatolt a telephely raktárába és műhelyébe, ahonnan motoros fűrészeket, ágvágókat, kulcsokat és szemüvegeket lopott el.

Nem elégedett meg azonban ennyivel. Miután hazavitte a lopott holmit, visszatért a raktárhelyiségbe, és elvitt mindent, amit ott talált. Ezúttal motorfűrészt, fúrót és könyveket zsákmányolt. A tolvajt a bűncselekmény elkövetése után egy nappal, 2012. október 15-én elfogták a kisbéri rendőrök, akik a férfi lakásán a házkutatáskor hiánytalanul megtalálták a lopott tárgyakat.

O. Imre gyanúsítotti kihallgatásán elismerte, hogy nem most lopott először. 2012. május 29-én egy használaton kívüli ingatlanból elektromos berendezéseket, szeptember 18-án egy pinceházból aggregátort, fűkaszát, erősítőt és hangfalat, továbbá szeptember 24-én egy kisbéri élelmiszerüzlet elől egy kerékpárt tulajdonított el.
 
A férfi ellen üzletszerűen szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség, valamint három rendbeli, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Kisbéri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, melyet vádemelési javaslattal fejezett be, és küldött meg a Komáromi Járási Bíróság részére.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Magyar hardverrel és szoftverrel készíti majd a fotókat az üstökösvadász űrszonda

Magyar hardverrel és szoftverrel készíti majd a fotókat az üstökösvadász űrszonda

Farkas Zoltán: Csináljunk sok-sok Mészárost!

Farkas Zoltán: Csináljunk sok-sok Mészárost!

Itthon is beolthatók a 16–18 év közöttiek

Itthon is beolthatók a 16–18 év közöttiek