szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rendőrség keresi azt az 50 év körüli ismeretlen nőt, aki segítségnyújtás nélkül távozott miután kilépett egy motoros elé aki emiatt felborult.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság veszélyhelyzetet előidéző segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. Szeptember 8-án 19.43 órakor egy nyírteleki férfi Simson típusú segédmotor-kerékpárjával haladt a 38-as számú főúton Nyíregyháza felől Nyírtelek irányába - írja a police.hu.

A 38-as számú főút és a Cserepes út kereszteződésénél egy gyalogosan közlekedő nő hírtelen a motoros elé lépett. A járművezető hogy a balesetet elkerülje, félrekormányozta a motort és felborult. Az ismeretlen személyazonosságú gyalogos nő szintén az úttestre esett, de ezt követően hirtelen felállt és ismeretlen helyre távozott. A balesetben érintett nő barna hajú, 50 év körüli, 160-170 cm magas és sötét színű ruházatot viselt.
 
A rendőrség várja a balesetben érintett gyalogos nő és azok jelentkezését is, akik érdemleges információval rendelkeznek a baleset körülményeiről.

Jelentkezni a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, vagy telefonon hivatali munkaidőben a 42/524-600/36-97-es telefonszámon (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig) lehet, illetve bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egyáltalán nem kellene már földgázba fektetnie az Európai Uniónak

Egyáltalán nem kellene már földgázba fektetnie az Európai Uniónak

Teszten a mindent verőnek ígérkező iPhone 12 Pro Max – és a budapesti 5G

Teszten a mindent verőnek ígérkező iPhone 12 Pro Max – és a budapesti 5G

Parragh szerint az önkormányzatoknak kéne spórolni. Ön szerint kinek? Szavazzon!

Parragh szerint az önkormányzatoknak kéne spórolni. Ön szerint kinek? Szavazzon!