szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Élő adásban káromkodott a köztévé reggeli adásában Szanyi Tibor, az MSZP képviselője.

Szanyi Tibort arról kérdezték a köztévé műsorában, hogy a szocialisták támogatják-e a közszolgáltatások nonprofittá tételét – idézte fel az FN24.

„Álljon meg a menet! A nonprofit azt jelenti, hogy olyan költségstruktúrája van, amiben tudatosan nem képeznek profitot. De a bevételeknél meg a kiadásoknál pazarolhatnak, mint az atom. Hát, most ha csak azt veszem, hogy a Testnevelési Főiskola egész éves költségvetésével azonos pénzt fizetnek ki egy nyamvadék tanulmányért, egy sportügyi tanulmányért, az nonprofit! Magyarul az, hogy nonprofit, nem mond semmit. Hát hogyha Audikkal fognak járkálni az izék, a főcsővezetők a közszolgáltatási cégeknél, akkor kurvára nem támogatjuk!” – mondta Szanyi az interjúban.

©

Az adás rögzített felvételén a kérdés a 7:42 percnél hangzik el, Szanyi válasza pedig 8:06-tól hallható. A képviselő trágár kiszólását az interjú készítői meglepetten konstatálták.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!