szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Százezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel Riz Levente rákosmenti polgármester a múlt héten a Népkertnél megvert kiskorú bántalmazójának kézre kerítéséért - közölte az önkormányzat.

Szeptember 28-án a délelőtti órákban egy 16 év körüli fiatal bántalmazott egy kiskorú gyermeket a Népkert közelében található szervizúton, aki ennek következtében súlyos sérüléseket szenvedett - idézte fel közleményében a rákosmenti önkormányzat.

Az önkormányzat "mélyen elítéli a 13 éves kisfiút ért támadást és rendelkezésre álló eszközeivel támogatja a rendőrséget, hogy a lehető leggyorsabban kézre kerítse az elkövetőt és esetleges társait. Riz Levente polgármester felvette a kapcsolatot a gyermek családjával, akiknek minden szükséges segítséget felajánlott" - tették hozzá.

A városvezető polgármesteri keretéből százazer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki. A BRFK XVII. kerületi rendőrkapitánysága beazonosította a lehetséges elkövetőt, a 16 év körüli gyanúsított ellen körözést tett közzé.

A Népkertben zajló fejlesztés részeként a területen az ősz folyamán térfigyelő kamera rendszer épül ki, amely "a már működő parkőri szolgálat és éjszakai őrzés mellett garantálja a park nyugalmát, az ott szabadidejét töltő polgárok biztonságát" - közölte még az önkormányzat.


 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elrabolt nigériai iskolások: 27 fiút szabadon engedtek, 317 lányról még mindig semmi hír

Elrabolt nigériai iskolások: 27 fiút szabadon engedtek, 317 lányról még mindig semmi hír

Egy vírusos eset miatt lezárják a kétmilliós új-zélandi Aucklandet

Egy vírusos eset miatt lezárják a kétmilliós új-zélandi Aucklandet

A francia védettségi igazolványnál a PCR-teszt is számít

A francia védettségi igazolványnál a PCR-teszt is számít