Tetszett a cikk?

„Az a meggyőződésem, hogy az egész ország, így az én személyes érdekem is az, hogy a jelenlegi kormányt váltsák le. Bárkinek segítek, akinek ez a célja. Akár a rendelkezésemre álló természetbeni eszközökkel, akár pénzzel” – mondta a HVG-nek Bleuer István üzletember, az Esma reklámcég társtulajdonosa, az ellenzéki támogatásával kapcsolatos kérdésre.

Piaci versenye Simicska Lajos reklámérdekeltségeivel annyira egyoldalúan zajlott, hogy az Esmának mára nem maradt osztogatható pénze, így a magánvagyonából segít – mondta Bleuer.

A megkérdezett pártok – az MSZP, az Együtt 2014 és a DK – pénzügyeinek ismerői hasonlóan vélekednek: mintha eltűntek volna a bőkezű adakozók, pontosabban a pártemberek reményei szerint csak kivárnak.

Arról, hogy a lehetséges adakozók éppúgy hiányolják-e az ellenzéki összefogást, mint a potenciális szavazók, a HVG e heti számában olvashatnak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elhagyta a várost a miskolci medve

Elhagyta a várost a miskolci medve

Meghalt a koronavírus-fertőzéssel kezelt szabolcsi kórházigazgató

Meghalt a koronavírus-fertőzéssel kezelt szabolcsi kórházigazgató

Vajon mit pötyögött a mobiljába Lajos király, mielőtt a Csele-patakba fulladt?

Vajon mit pötyögött a mobiljába Lajos király, mielőtt a Csele-patakba fulladt?