szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kósa Lajos azért nem válaszolt az RTL Klub riporterének, mert nem tetszett neki, hogy "a politikai bulvár oldaláról közelítettek volna" a témához. A Fidesz alelnöke nem számított arra, hogy a csatorna így fogja leadni a történteket a Híradóban.

"Azért léptem ki, hogy jelezzem az újságírónak, hogy inkább az anyatejellátásról beszéljünk, és ne a politikai bulvár oldaláról közelítsünk a témához" – mondta a Blikknek Kósa Lajos.

©

Mint arról beszámoltunk: a debreceni fideszes polgármestert az RTL Klub riportere kérdezte, ám a kérdés nem tetszett a Fidesz alelnökének, és válasz helyett ellépett a kamera elől és azt kérte az újságírótól, hogy olyan kérdést tegyen fel, amire "pozitívan lehet válaszolni".

"Az fog történni, hogy én nem erre a kérdésre válaszolok egyáltalán. De azt nekem szabad. Ön azt kérdez, amit akar, én meg arra válaszolok, amire akarok" – mondta Kósa Lajos a riportban, majd elmondta azt a kamerába, amit szeretett volna.

"Egyáltalán nem számítottam arra, hogy a RTL Klub ezt így fogja leadni" – mondta a Blikknek a Fidesz képviselője. "Legközelebb megkérdezem az újságírót, mit akar kérdezni, s ez alapján fogok dönteni a nyilatkozatomról. Sajnálom, hogy az anyatejellátásánál fontosabbá vált az én szereplésem, lám, még önöknél is" – tette hozzá.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fekete-Győr kihívta egy szigetkörre Németh Szilárdot és Budai Gyulát

Fekete-Győr kihívta egy szigetkörre Németh Szilárdot és Budai Gyulát

Cukrászdát nyit Budapesten Gáspár Bea és lánya

Cukrászdát nyit Budapesten Gáspár Bea és lánya

Nem vett tavaly a korábbinál sokkal több influenzaoltást az NNK

Nem vett tavaly a korábbinál sokkal több influenzaoltást az NNK