szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szekszárdi megyei kórház északi oldalán várta tüntetők egy kisebb csoportja Orbán Viktort, a kormányfő autókonvoja azonban a kórházi főportán keresztül érkezett az épülethez – számolt be a teol.hu.

Kisebb csoport várta péntek délelőtt Szekszárdon Orbán Viktort a megyei kórház új épületének északi oldalánál. A Demokratikus Koalíció zászlajával és néhány transzparenssel mintegy tucatnyian várták a kormányfőt – számolt be a teol.hu.

Orbán azért látogatott a megyeszékhelyre, hogy részt vegyen a Tolna Megyei Balassa János Kórház új épületszárnyának és az ezzel együtt járó orvostechnológiai és informatikai eszközfejlesztésnek az avatóünnepségén.

Később a lap szerint kisebb tömeggé bővült az utcai csoportosulás, leginkább fideszes zászlókkal érkezett egyre több ember a miniszterelnök köszöntésére. Az új kórházi épület átadási ünnepsége a program szerint fél 11-kor kezdődött, Orbán Viktor autókonvoja azonban nem itt, hanem a kórházi főportán keresztül érkezett az épülethez.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!