szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A verés következtében másfél centis szilkondarabok kerültek a nő nyirokkeringésébe. A bántalmazott nő szakított, elköltözött és könyvet írt tapasztalatairól. A lábadozás közben írt könyvben 12 nő története szerepel, bántalmazóik közül csak egy van börtönben.

Másfél centis szilikondarabok kerültek egy nő nyirokrendszerébe, miután korábbi párja annyira megverte, hogy szétszakadt a mellinplantátuma. A maradandó egészségkárosodást szenvedett nő könyvet írt saját és más bántalmazott nők történetéről – írta a Bors Online.

Takács Hajnal felidézte, hogy volt párja az ajtófélfának lökte, rángatta, végigtaszigálta a lakáson, szorongatta a nyakát, a karját. A mellénél fogva leszorította a kanapéra, úgy ütötte.

Szerinte bárkivel megtörténhet, hogy bántalmazó férfi karmai közé kerül, akármilyen független, erős nőnek hiszi is magát. A bántalmazók se azok, akikre gondolna az ember: az ő volt párja egy multinál dolgozik jó pozícióban, nem különösen jó külsejű, átlagos férfinak tűnik. Interneten ismerkedtek meg, és eleinte nem volt semmi probléma, a férfi kedves volt, megszerettette magát és oda is költözött a nőhöz.

Szép lassan azonban megpróbálta elszigetleni mindenkitől, és sorra derültek ki a hazugságai, miközben egyre agresszívebben viselkedett.

A verés után a nő csak három nappal később kapott időpontot MR-vizsgálatra, és az orvosnak nem mondta el, hogyan szerezte a sérülését, így az nem került bele a leletbe. Ez nagy hiba – mondta –, mert a családon belüli erőszak nagyon nehezen bizonyítható.

Takács Hajnal végül kimenekült a kapcsolatból, szakított és elköltözött, a szakítás utáni zaklatások miatt pedig feljelentést tett a rendőrségen.

A lábadozás közben írt könyvben 12 nő története szerepel, bántalmazóik közül csak egy van börtönben.

Magyarországon hetente 1 nő hal meg családon belüli erőszak következtében. Minden negyedik magyar nőt már megverte a párja. Minimum 5 intézményhez, szervezethez fordul egy nő, mire valódi segítséget kap. Az agresszió áldozatai átlagosan 35 verés után kérnek külső segítséget.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Sok budapestit húztak már le százezrekkel, ezzel az új trükkel

Sok budapestit húztak már le százezrekkel, ezzel az új trükkel

Az eddigi legszigorúbb korlátozások jönnek Csehországban

Az eddigi legszigorúbb korlátozások jönnek Csehországban

Negyvenöt szupersportkocsi vonult fel egy illegális autós találkozón

Negyvenöt szupersportkocsi vonult fel egy illegális autós találkozón