szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Két hét alatt sok mindent lehet még csinálni - reagált L. Simon László a hvg.hu-nak arra az észrevételére, hogy a Várkert Bazárban megfordulva, úgy tűnik, hogy az nincs még teljesen kész. Videó az átadásról.

A második ütem átadásán beszédet mondó Tarlós István főpolgármester megjegyezte, hogy sok pejoratív felhangot hallott, és hogy nem tudja, miért van az, hogy vannak, akik nem örülnek. Reményét fejezte ki arról, hogy ez megváltozik a Budai Vár és környékének közlekedésfejlesztésével kapcsolatban, amelynek során 300 férőhelyes mélygarázs épült, elkészült a neoreneszánsz kert és megújult a Lánchíd utca.

L. Simon László még azt hangsúlyozta, hogy uniós támogatás nélkül a 11 milliárd forintos program nem valósulhatott volna meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!