szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Simicska Lajos a hétvégén a Vadkert Major átadásán nyilvánosan fényképeztette magát hívei társaságában, és ezzel nemcsak ő jött ki a napra, hanem egy elfeledett ruhadarab is újra rivaldafénybe került. Bár ha jobban végiggondoljuk, nem ez az első, hogy a közéletet és a populáris kultúrát a hózentróger köti össze. Ha nem hiszi, nézze meg a képgalériánkat – Tarlós Istvántól Surdán át Gordon Gekkóig!

Simicska Lajos nadrágtartóját hosszú évekig nem lehetett látni, mert nem készültek fotók a Fidesz gazdasági háttéremberéről, a Mahir-csoport körüli médiabirodalom, valamint a Közgép Zrt fejéről. A HVG szeptemberben egy MKB Veszprém kézilabdameccsen fényképezte le a VIP-páholyban.
©
Tarlós István, Budapest első embere nadrágtartóban szalutál. A Cink egyszer közölt egy fotót, amely elárulta, hogy a fehér hózentrógernek aranyozott a csatja.
©
Klapka György vállalkozó zálogházat vitt, karakteres reklámokkal operált és a dióbizniszbe fektetett. Kalandos életéről, házasságairól könyvet írt, a Vámház körút 9.-et mostanában árulja.
©
A polgári szabadságjogok sárba tiprása ellen harcolt Edward R. Murrow (David Strathairn) hírszerkesztő, műsorvezető a televíziózás hőskorszakában, Amerikában. Természetesen cigizett, fehér inget és nadrágtartót viselt, és úgy köszönt el nézőitől, hogy Jó estét, jó szerencsét!
©
Larry King 25 évig vezetett késő esti show-t a CNN-en. Több mint 40 ezer beszélgetést csinált végig, jellegzetes szemüvegében, nadrágtartójában, félig felgyűrt ingujjal.
©
Victoria Beckham, ex-Spice Girl az Elle címlapján nadrágtartóban pózol.
Pampalininek, a lengyel rajzfilmsorozat (rendező: Leszek Mech) Afrika-vadász sztárjának a kalapján és a zsebkendőjén kívül a nadrágtartója volt az eposzi kelléke, amit harciasan húzogatott, amíg meg nem jelent egy oroszlán.
©
A hobbitoknak hegyes fülük van. És nadrágtartójuk. Legalábbis Zsákos Frodónak és Zsákos Bilbónak.
©
Borivoje Šurdilovićra (Šurda), a jugoszláv tévésorozat, a Forró szél főszereplőjére leginkább a piros hózentrógeréről és a róla elnevezett fejfedőről emlékszünk, meg amiatt, hogy a legváratlanabb pillanatokban esett le a vérnyomása.
©
A legnagyobb, Marlon Brando is hózentrógerben játszotta Don Corleone szerepét a Keresztapában, ha épp nem volt szmokingban.
Gordon Gekko, a Wall Street gátlástalan, sikeres üzletembere Michael Douglas Oscar-díjas alakításában (Tőzsdecápák, rendezte: Oliver Stone) nadrágtartóban és csíkos ingben nyomul, miközben szivarozik.
©
A Nagy Gatsbyben Leonardo DiCaprio titokzatos milliomost játszik, aki habzsolja az életet és az élvezeteket.
©
Még a hvg.hu gazdasági rovatának vezetője is ezt hordja
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tippek, ha rosszul indul a nap

Tippek, ha rosszul indul a nap

SZFE-hallgatók: Érezhető a bosszúvágy az egyetem blokádjáért

SZFE-hallgatók: Érezhető a bosszúvágy az egyetem blokádjáért

Újabb 95 halálos áldozata van a járványnak Magyarországon

Újabb 95 halálos áldozata van a járványnak Magyarországon