szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Hír TV elmarasztalását kérik.

„Mintegy kétszáz magányos nő várakozik napok óta az ELTE jogi kar környékén megerőszakolásban reménykedve” – ezzel a szupervicces álhírrel kacagtatta meg a nézőközönséget Maksa Zoltán „humorista” a Hír TV szilveszteri adásában.

Alakításáért már odaítéltük az Év Taplója díjat, de vannak, akik ennyivel nem elégednek meg. A Nőkért Egyesület a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz fordul, mert szerintük a fenti kiszólás a Médiatörvény több passzusába is beleütközi, mégpedig azért, mert sérti a közerkölcsöt és az emberi méltóságot, és súlyosan károsíthatja a kiskorúak szellemi, lelki, erkölcsi vagy fizikai fejlődését.

Az egyesület magánszemélyeket is beadvány megtételére bíztat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!