szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hetekig volt egyedül, étlen-szomjan egy 15 hónapos kutya, ugyanis gazdája otthagyta a tartozásokkal együtt tatabányai albérletében az ebet.

Lelépett tatabányai albérletéből egy huszonéves nő és a tartozások mellé még hátrahagyta 15 hónapos kutyáját is. A lakás tulajdonosának a szomszédok szóltak, hogy csak a kutya nyüszítése hallatszik a folyosón, az albérlőt meg nem látták már egy ideje – írja a Bors.

A lakás tulajdonosa a lapnak azt mesélte: csak a 15 hónapos kan kutyust találta a lakásban, ami hetekig tengődött étlen-szomjan, a lakás pedig úgy nézett ki, mint egy kutyaól, amit hónapok óta nem takarítottak.

Az albérlő október óta nem fizetett, és nem lehet elérni sem. A tulajdonos feljelentést tesz a rendőrségen, a kutyát pedig örökbe adták.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!