szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szükségét érezte Tiffán Zsolt fideszes országgyűlési képviselő is annak, hogy megvédje a nőkről tett kijelentései miatt kritizált Kövér Lászlót és Ákost. Helyesírási hibáktól sem mentes Facebook-posztjában a terhes Cameron Diaz és a "beteglelkű média" is szerepel. Egy másik posztban a képviselő egy szenvedélyes hangú verset is közölt a szülésről és a "szarból font ostorról".

"Na, kérem! Minden tiszteletem azon Hölgyek felé, kik szorgalmuknak, alázatuknak és céltudatosságuknak köszönhetően ma magas szinten dolgoznak. De azért álljon meg a menet! Ma éppen két remek férfiút szed szét a személy-, és identitászavarosságában erősen fürdő, beteglelkű média" - írta a Facebookon Kövér Lászlóról és Ákosról Tiffán Zsolt fideszes parlamenti képviselő.

Azt írta, egyetért "a két derék Férfiember" véleményével a nők társadalmi és szociális szerepvállalásával kapcsolatban. "Igenis, igaza van Kövér László Elnök Úrnak és Kovács Ákos Úrnak! Több millió éve ez a dolgok rendje! Ha tetszik,ha nem!" - írta.

A poszthoz egy fotót is csatolt, amely vélhetően egy amerikai film egyik jelenetét ábrázolja, legalábbis a terhes nőben Cameron Diazt véltük felfedezni. 

Szerinte ha valaki nem akar gyereket szülni, ne tegye, "de engedtessék meg valamit az asztalra valamit lerakó emberekeknek, hogy évezredes törvényeket magukénak valló dolgokat legitimáljanak! Esetleg magukénak vallják Kós Károly szavait:"Azé a haza,aki teleszüli!" Nehogy már a csík tólja a repülőt!" - fakadt ki.

"Ma Magyarországon vita zajlik arról,hogy a a nők szüljenek-e gyereket? Hát,hova fordul ki ez a világ önmagából? Azon fogunk vitatkozni,hogy ki legyen az anya? A Józsi,vagy a Béla?" - tette még hozzá Tiffán Zsolt, aki szerint az a baj, hogy "az emberiség több ezer éves misztériumát vonják kétségbe", azért "mert egy beteglelkű szuperhatalom ezt kívánja".  

"Mindazok,kik kétségbe vonják az említett két derék úr szavait,az emberiség létezését kérdőjelezik meg! Na, ide lehet lőni! De a Házelnököt,meg az Ákost hagyják békén!" - fogalmazott.

Egy másik posztban egy hiénáról készült fotó társaságában egy sajátos verset is közzétett, ezt inkább változatlan formában közzétesszük.

Liberális hülyegyerekek!Ti,kik azt sem tudjátok,kik vagytok!Ti,akik már azt sem tudjátok,ki,vagy mi ellen...

Posted by Tiffán Zsolt on Wednesday, December 16, 2015

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Dacia árban jöhet a legolcsóbb elektromos Volkswagen

Dacia árban jöhet a legolcsóbb elektromos Volkswagen

Ál-munkaközvetítők próbálnak pénzt kicsalni a Trenkwalder nevében

Ál-munkaközvetítők próbálnak pénzt kicsalni a Trenkwalder nevében

Karácsonyi filmeket néznek a londoni akvárium pingvinjei

Karácsonyi filmeket néznek a londoni akvárium pingvinjei