Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Miután a kormány bejelentette, hogy a vasárnapi boltzár visszavonását kezdeményezi, a hvg.hu felhívta Erdősi Lászlónét, aki kopaszok védelmében (azóta elbukott) népszavazást kezdeményezett az üzletek zárva tartásának megtartásáról.

"Egyetért-e Ön azzal, hogy a kiskereskedelmi üzletek – a kiskereskedelmi szektorban történő vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló 2014. évi CII. törvény szerint - továbbra is zárva tartsanak vasárnap?" – ezt a kérdést nyújtotta be Erdősi Lászlóné, amikor kigyúrt kopaszok támogatása mellett az MSZP politikusait megelőzve kezdeményezett népszavazást február 23-án.

A kérdését a Nemzeti Választási Irodán történtek miatt a Kúria elvetette, most pedig a kormány is visszatáncolt: a boltzár eltörlését kezdeményezte.

A kabinet döntésének bejelentése utána a hvg.hu munkatársa felhívta Erdősi Lászlónét, hogy megkérdezze, mit szól a fejleményekhez. A herceghalmi polgármester felesége azonban viszonylag röviden annyit mondott:

Ne kérdezzen tőlem semmit! Mi a fenének hívott?

A telefon ezt követően süket lett.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Doku360: Senki nem mondja a családban, hogy az elején hittünk a náciknak

Doku360: Senki nem mondja a családban, hogy az elején hittünk a náciknak

Egy új randiappban fotók helyett hang alapján dönthetünk

Egy új randiappban fotók helyett hang alapján dönthetünk

Hatalmas paneltűz volt Kispesten, négy embert kimenekítettek a tűzoltók

Hatalmas paneltűz volt Kispesten, négy embert kimenekítettek a tűzoltók