szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Áder János kiírta a kvótanépszavazást, a kormány pedig azonnal elkezdett kampányolni. Nálunk azonban ön már most szavazhat, hát tegye meg!

"Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?" – ezt a kérdést találja majd a szavazólapon, ha október 2-án részt vesz a kormány által kezdeményezett kvótareferendumon.

Addig – ha a kormányon múlik, márpedig a magyarországi sajtóviszonyokat ismerve, csomó helyen rajta múlik – a csapból is ez a téma fog folyni. Itt van azonban a lehetőség, ön már most szavazhat, illetve elmondhatja, mit tesz majd október 2-án, miként szavaz menekültek, illetve talán pont Magyarország EU-tagságáról.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!