Tetszett a cikk?

Eddig nem használt elemek is lesznek a párt ellenkampányában.

A kvótanépszavazás "ellekampányára" 22 milliót gyűjtött össze eddig a Magyar Kétfarkú Kutyapárt - közölte Kovács Gergely elnök. 8 napja jelentették be, hogy a elindítják az ellenkampányt, ha összegyűlik elég pénz, mert javítani akarnak az országban uralkodó borzasztó hangulaton.

A gyűjtés folytatódik - mondta Kovács - akár október 2-áig, hiszen kis plakátokra vagy újsághirdetésekre végig tudnak költeni ebből a pénzből.

A 22 millióból pedig kijön nagyjából 400 óriásplakát, 400 cityilight, 100 ezer A4-es plakát és ugyanennyi A3-as matrica, úgyhogy

"elvileg minden tele lesz plakátokkal" - teszi hozzá.

30-40 üzenettel készülnek, ebből 16 szövege végleges.

Mutatunk néhányat, ami még eddig nem nagyon jött szembe

©
©
©
©
©

Nagyjából ez lesz a plakátok végleges képe - szín és háttérszín tekintetében mindenképp -, apróbb változtatás még lehet, például 2 beikszelt kör még felkerülhet valahova.

A citylight és kisplakátok szeptember elején jelennek meg, ahogy az óriásplakátok kisebbik része si, a többség szeptember közepétől.

Csinálnak még appokat is, lesz olyan, ahol az állampolgárok gyakorolhatják az érvénytelen szavazást biankó szavazólapon, lesz ellenséggenerátor, amivel random módon ki lehet választani a napi ellenséget - mint a siriusi kommunisták vagy a ligetvédők -, de lesz olyan alkalmazás is, amivel a mobilt odatartva a kijelzőn a kormány kék plakátja átvált a Kutyapártéra. Szereztek olyan domain neveket is, amik Kovács szerint valószínűleg inkább a kormánynak jöttek volna jól, azokon a honlapokon is "lesz valami."

Illetve megismételte, ha az adományokból összejön 1500 milliárd, akkor szerveznek olimpiát is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Még egyeduralkodó a Tesla Amerikában, de lehet, hogy nem sokáig

Még egyeduralkodó a Tesla Amerikában, de lehet, hogy nem sokáig

Mitől és mennyire lehet ma okos egy otthon? Kipróbáltuk a Xiaomi rendszerét

Mitől és mennyire lehet ma okos egy otthon? Kipróbáltuk a Xiaomi rendszerét

Idecsalta, majd éhbérért dolgoztatta pakisztáni szakácsait egy vendéglős

Idecsalta, majd éhbérért dolgoztatta pakisztáni szakácsait egy vendéglős