szerző:
Tokfalvi Elek
Tetszett a cikk?

Magyarország Kormánya most nem is dobott ki olyan hatalmas összeget az ablakon. Ez csak apró tétel a stratégiai népbutítás költségvetésében.

Az internet népe rögtön elménckedni kezdett azon, hogy Balog miniszter bejelentette a keresztényüldözés elleni helyettes államtitkárság létrehozását. „Pont ez hiányzott.” A szellemeskedőket biztos az tévesztette meg, hogy az új iroda az Emmi kebelében fog működni, ez azt a benyomást kelti, mintha a honi keresztényüldözés ellen harcolnának. Pedig egy vagy két kattintással megtudhatták volna, hogy „a világban élő, támadásokat szenvedő keresztény közösségek” segítéséről van szó.

Ha valóban üldözésük megakadályozása a cél, azt csak úgy értelmezhetjük, hogy a hírszerzés, illetve az elhárítás egyik lehetséges profilját kiszervezték azon miniszter alá, aki nem mellesleg a pszichiátriai osztályokat is felügyeli.

A bejelentést kísérő cikkben a Magyar Idők utal a libanoni keresztények helyzetére, a Saint-Etienne-du-Rouvray templomában elkövetett gyilkosságra, valamint egy olaszországi templom felgyújtására. Igen, nagyon nemes cél, hogy a libanoni keresztényeket megvédelmezzük például a Hezbollahtól – amelyet a világ számos országában terrorszervezetként tartanak számon, s amely ma a baráti orosz egységekkel vállvetve harcol a szíriai szunniták ellen –, és hogy Nyugat-Európában biztonságban legyenek a katolikus papok, hívők, templomok.

E célra a magyar költségvetésből kemény hárommillió eurót különítenek el.

De ha leszámítjuk a nyilván bőkezűen mért működési és propagandaköltségeket, csakugyan elegendő-e az összeg a kitűzött cél eléréséhez?  Köztudomású (nem az), hogy a közelmúlt nyugat-európai terrorcselekményeit nagyobb eséllyel lehetett volna megelőzni, ha nincsenek olyan rosszul finanszírozva, és ezen felül a nemzeti kormányok többet áldoztak volna a titkosszolgálatok munkájának összehangolására.

Kormányunk nem tévedhet: A mi hárommillió eurónk bizony döntő változást hozhat ezen a téren, hiszen, ha csak a francia nemzetbiztonságot nézzük, Hollande elnök az idén 4 milliárddal többet fordít erre a célra, mint tavaly. Hogy a keresztényellenesekkel (ellenük és velük szövetségben) vívott közel-keleti háború költségeit ne is nézzük.

Izgalmas elképzelése van a magyar kormánynak a világról.

Azt csak mellesleg kérdezzük meg, hogy a Keresztény Európa Védőpajzsa eddig hány keresztény- és másellenes iszlám terrorista Nyugat-Európába jutását és ottani cselekményeit akadályozta meg, hány euró befektetéssel.

Nem, Magyarország Kormánya most nem is dobott ki olyan hatalmas összeget az ablakon. Ez csak apró tétel a stratégiai népbutítás költségvetésében, melynek az árát sokkal drágábban fizetjük meg mi mind, magyarországi keresztények, zsidók, buddhisták, hinduk, muszlimok, sámánisták és ateisták.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vonulás közben ráesett egy szarvas egy BMW-re Lengyelorszában

Vonulás közben ráesett egy szarvas egy BMW-re Lengyelorszában

A németek még nem mondtak le a 2032-es olimpiarendezésről

A németek még nem mondtak le a 2032-es olimpiarendezésről

Karácsony: Adják ide a vakcinát és beoltjuk Budapestet

Karácsony: Adják ide a vakcinát és beoltjuk Budapestet