szerző:
hvg.hu

Testet öltöttek a Magyar Kétfarkú Kutya Párt veszedelmes fegyverei. Eddig csak beszéltek róluk, de egyre biztosabb, hogy léteznek, hiszen már szimulátoron is lehet gyakorolni a bevetésüket, illetve a „köptetésüket”. Igen, ők a savköpő menyétek.

A kutyapárt valószínűleg jó ideje kifejlesztette már titkos fegyverét, de eddig rejtegette a nyilvánosság elől. Kovács Gergely pártelnök múlt hétfőn az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorában aztán felfedte menyét-stratégiájukat.

A viccpárti vezető egy, a Szíriuszról kilőtt lézersugár veszélyéhez hasonlította a Magyarországra érkező több ezer menekültet, és azt mondta, hogy ilyen fikcióra hasonló fikcióval lehet csak válaszolni.

Kovács szerint annyi emberségnek kell lennie egy országban, hogy 1300 háború elől menekülő embert befogadjon. Jó, hogy végre olyan ellenséget talált magának Orbán Viktor, aki nincs itt, mert így legalább nem tudják bántani a közellenségnek beállított embercsoportot – tette hozzá.

A megoldás Kovács szerint az, hogy át kell venni a hatalmat Szíriában, ezért a szíriai konfliktusba 700 tankkal és savat köpő menyétekkel terveznek beavatkozni, amelyeket már meg is rendeltek. A szerb határon állomásozó csapatokat helikopterrel tervezik Szíriába szállítani, de a menyétek is alkalmasak lehetnek a szállítási feladatra – fejtette ki.

Nos, aki szimpatizál a menyétekkel, már otthon is gyakorlatozhat velük. Az Iszlám Állam terroristáira savat köpködő menyét szimulátorát itt lehet elérni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Vezető kárpátaljai magyar politikusok ellen indult plakátkampány Ukrajnában

Vezető kárpátaljai magyar politikusok ellen indult plakátkampány Ukrajnában

A posta idén mindenkinek kiviszi a karácsonyi ajándékot. Egy feltétellel

A posta idén mindenkinek kiviszi a karácsonyi ajándékot. Egy feltétellel

A Nébih nem ült fel a feketekaja-trendnek

A Nébih nem ült fel a feketekaja-trendnek

Országjárásba kezd az Orbán-kormány

Országjárásba kezd az Orbán-kormány

A közös költség is drágulhat a lakástakarékok kinyírása miatt

A közös költség is drágulhat a lakástakarékok kinyírása miatt

Csökkenteni fogják az e-könyvek áfáját

Csökkenteni fogják az e-könyvek áfáját