szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A miniszter szerint fáradt volt a fia, azért mentek helikopterrel haza a lakodalomból.

A Bors szerint autóval nagyjából ugyanannyi idő alatt ért volna haza Rogán Antal és családja a hétvégi, nyírtassi esküvőről. A helikopter ugyanis nem ott, hanem a fővárostól távolabb eső Mándokon vette fel a családot hazafelé. A lap megnézte, a két település közötti táv megtételéhez a Google útvonaltervezője szerint harmincnégy percre van szükség, onnan helikopterrel eljutni a budaörsi reptérre másfél óra, onnan haza a Pasa parkba kocsival újabb 22 perc. Az út – a ki- és beszállásokat nem számolva – így 2 óra 26 percre jön ki, kocsival viszont 2 óra 28 perc a Nyírtass–Pasa park távolság. Így tehát

"két percet spórolt a miniszter és családja".

A lap szerette volna megkérdezni a minisztert, hogy ezért megérte-e, de a sajtósa azt üzente, Rogán lezártnak tekinti az ügyet.

A Népszabadság közölt hétfőn egy fotót a helikopterbe szálló Rogánról, aki a fotó előtt simán letagadta az egészet. Kiderült egyébként, hogy az utat Rogán Cecília cégével barterezi majd le az érintett céggel. Barter nélkül az út 1,8 millióba került volna. A helikopterező minisztert az esküvőn részt vevő Kis Grofó azonnal bevédte, majd a posztját (miszerint Rogán jó ember és igazi bulibáró) nem sokkal később törölte a Facebookról.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Íme, az egyetlen gyárilag golyóálló Porsche 911-es

Íme, az egyetlen gyárilag golyóálló Porsche 911-es

Most tényleg nem érdemes halogatnia, frissítse mielőbb az iPhone-ját, iPadjét

Most tényleg nem érdemes halogatnia, frissítse mielőbb az iPhone-ját, iPadjét

Testkamerával szereli fel a BKK az ellenőröket

Testkamerával szereli fel a BKK az ellenőröket