szerző:
hvg.hu

Ha az 1,3 millió követőjének a fele rá szavazna, elég komoly tényező lenne.

Június közepén egy médiahekkel hívta fel a figyelmet Tibi atya Facebook oldala arra, milyen jelentéktelen üggyel képesek foglalkozni az emberek a komolyabb kérdések helyett. A "népnevelő akció" után két héttel az ATV Heti Napló című műsorában rákérdeztek, beállnak-e politikusnak. A Facebookon ugyanis 1,3 millió követője van az oldalnak, amivel elég jelentős tábort tudhat maga mögött.

Tibi atya azt írta, nem készülnek politikai pályára, mert "nem tartanánk fairnek, hogy lenyúljuk az állami támogatást a szavazatokért, aztán egy kidolgozatlan programmal átverjük azokat, akik bizalommal voksoltak ránk."

Az oldaluk kormánykritikus, de pártállástól független - tette hozzá.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!