szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Reagált Rogán Antal arra a fotóra, amit Juhász Péter posztolt ki a miniszter feleségéről, aki állítólag egy milliós értékű órát visel. Az Együtt politikusa szerint ráadásul hasonlót, mint amivel az MSZP-s Botka Lászlót próbálták nemrég lejáratni. Rogán undorítónak tartja, hogy a feleségét támadja pont Juhász, akinek jövedeleméből szerinte nem jön ki az az összeg sem, "amit minden évben csak drogra költ".

"A feleségem saját céggel, önálló jövedelemmel és megtakarítással rendelkezik. Azt pedig, hogy egy politikus más ember feleségét támadja, undorító dolognak tartom. Juhász úr az az ember, akinek a hivatalosan bevallott jövedeleméből az az összeg sem jön ki, amit minden évben csak drogra költ" – reagált Rogán Antal a hvg.hu-nak a kabinetiroda sajtóosztályán keresztül.

Ezzel egyidőben Rogán Cecília cége, a Nakama & Partners Kft. is eljuttatott hozzánk egy közleményt, amely megismétli: a miniszter felesége cégtulajdonosként és ügyvezetőként önálló jövedelmemmel rendelkezik. "Az ügyvezető asszony nem közszereplő, ezért nem tartozik elszámolni valóval senkinek, hogy mikor, hol, kivel és miben tölti az idejét" – tették hozzá.

Csütörtök reggel oszott meg egy olyan fotót saját Facebook-oldalán Juhász Péter, amelyen Rogán Antal felesége látható, amint egy feltűnő órát visel. Az Együtt elnöke szerint ez azért érdekes, mert pont ahhoz hasonló órát, egy Rolex Datejustot, mint amivel az MSZP-s Botka Lászlót próbálták lejáratni korábban. Pontosabban annak „fehérarany csatos változatát”, amely 2,5 millió forintba kerül újonnan – állítja Juhász, akinek állítólag egy úgy juttatták el a Rogán Cecíliáról készült fotót. A ruházatának más darabja is érdekes, mert Rogán Cecília állítólag egy olyan tavalyi Valentino cipőt visel, amely 520 euróba kerül.

Rogánék a vizes vébén
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Novák Katalin szerint a Fidesz „gazdasági érdekek” miatt is barátkozik a „balra tolódott” CDU-val

Novák Katalin szerint a Fidesz „gazdasági érdekek” miatt is barátkozik a „balra tolódott” CDU-val

Szerda éjfélig ingyenesen megtekinthető három film Törőcsik Mari szereplésével

Szerda éjfélig ingyenesen megtekinthető három film Törőcsik Mari szereplésével

Ön is elvárások csapdájában vergődik? Van remény a szabadulásra

Ön is elvárások csapdájában vergődik? Van remény a szabadulásra