szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az MSZP frissen, melegében, röviden és tömören válaszolt az elnöknek bejelentkező Csintalan Sándornak.

„Csintalan Sándor olyan pártok felett álló közkincs, akit egy párt sem sajátíthat ki saját maga számára. Mi sem tesszük” – olvasható az MSZP csütörtök délutáni közleményében.

Csintalan Sándor a hvg.hu-nak adott interjúban elmondta, hogy ellenzéki kerekasztalt is kezdeményez a Jobbik részvételével, de állítása szerint nem Simicska Lajost képviseli, hanem Horn Gyula pártját mentené meg.

Egyebek mellett arról beszélt, hogy nincsenek politikai ambíciói, nem akar képviselő vagy miniszterelnök-jelölt lenni, de Horn Gyula pártjával tenni akar valamit. Azt nem tudja, hogy pártelnöknek ő lenne-e a legalkalmasabb, de „tesz egy kezdeményezést”.

„Úgyhogy felvettem a kapcsolatot azokkal, akik elvileg illetékesek lehetnek az MSZP-ben, bár manapság pontosan nem tudom, hogy kell belépni a pártba. Vagy fölvesznek, vagy nem, de úgy gondolom, fel tudom ajánlani a fantáziámat és képességeimet arra, hogy egy évre megcsináljam a céget” – fogalmazott, aki elmondása szerint csak annyit akar, hogy „legyen Magyarországon egy, a rendszerrel szemben kooperatív ellenzék”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kedden tudta meg az osztály, hogy már hatodik napja karanténban vannak

Kedden tudta meg az osztály, hogy már hatodik napja karanténban vannak

Visszavonták az eladott jegyek egy részét a Portugál Nagydíj szervezői

Visszavonták az eladott jegyek egy részét a Portugál Nagydíj szervezői

G7: 101 milliárd forintot fizetett az állam a Telenor negyedéért

G7: 101 milliárd forintot fizetett az állam a Telenor negyedéért