szerző:
hvg.hu

Egy férfi a hétvégi házában tartott fogva egy napig egy nőt a szombathelyi parkerdőben. Többször megverte és a telefonját is összetörte.

Vádat emelt az ügyészség a férfi ellen, aki egy napig fogva tartott egy nőt a szombathelyi parkerdőben lévő hétvégi házban – közölték szerdán.

A férfi részeg volt, így vitte autóval a nőt tavaly november közepén a telkére.

Áldozata hiába tiltakozott, a hajánál fogva ráncigálta be a házba, és nem engedte ki onnan.

Bent a fogva tartás ideje alatt többször megrúgta, megütötte és életveszélyesen megfenyegette a nőt, a telefonját is összetörte és szétverte a ház berendezését.

A nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett a veréstől.

„A rendőrség közbeavatkozása szakította meg a bűncselekmény elkövetését” – így fogalmaz az ügyészség, de azt nem tudni, ki értesítette végül a rendőröket.

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség börtönbüntetés kiszabását indítványozta a férfival szemben személyi szabadság megsértése miatt, amit sanyargatással követett el.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!