szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Zaol.hu tett közzé egy, a nagykanizsai kórháznak címzett köszönőlevelet.

A Mészáros Lőrinc kezében lévő Mediaworks-lapok közé tartozó Zaol.hu-n jelent meg az a levél, amelyet keszthelyi olvasójuk küldött a nagykanizsai kórházban tapasztaltakról. A Polgár Gyula és neje által jegyzett üzenet szerint a házaspár az elmúlt hetekben súlyos betegség miatt a Kanizsai Dorottya Kórház Neurológiai és Sebészeti osztályán feküdt.

"Dr. Németh László neurológus főorvos, Dr. Orbán Lajos sebész főorvos, és nem utolsó sorban az osztályok teljes állománya, kiváló gyógyító munkát végeztek. Láthatóan jól szervezett osztályokon kezeltek bennünket. Rendet, fegyelmet, tisztaságot és kellő humanizmust tapasztaltunk. Köszönjük a kiváló gyógyító munkát, és további sikereket kívánunk mindkét osztály teljes állományának" – olvasható a levélben.

Ez a levél az első lehet azoknak a "jó híreknek" a sorában, amelyek közzétételére nemrég utasították a kórházak igazgatóit. A hírről a Népszava számolt be, a lap szerint "az egészségügyi intézmények vezetőinek hetente két róluk szóló, a médiában megjelent pozitív hírt kell küldeniük a >>központba<<. Ha ezt esetleg elmulasztják, figyelmeztetik őket a kórházfenntartó hivatalból". A lap által megkeresett intézményvezetők elismerték, hogy van ilyen feladat, de nyilatkozni egyikük sem akart. Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ ugyanakkor azt közölte, nincs ilyen utasítás.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az EU megint ad egy csomó pénzt a koronavírus elleni harcra

Az EU megint ad egy csomó pénzt a koronavírus elleni harcra

A világhírű magyar kutató és csapata több olyan hatóanyagot is talált, amelyek jók lehetnek a koronavírus ellen

A világhírű magyar kutató és csapata több olyan hatóanyagot is talált, amelyek jók lehetnek a koronavírus ellen

Technikai hibák sora nehezítette az állami informatikai képzés záróvizsgáját

Technikai hibák sora nehezítette az állami informatikai képzés záróvizsgáját