Windisch Judit
Windisch Judit

Nem könnyű elcsípni a miniszterelnök vejét, aki most minden eddiginél rosszabbul reagált a kamerára.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Arra tényleg csak a legmerészebb álmainkban számíthattunk, hogy egyetemi szakdolgozati vizsgája után Tiborcz István kimerítő interjút ad majd az Elios-botrányról riporterünknek. De azt tényleg nem gondoltuk, hogy kameránk ekkora ijedtséget vált ki belőle.

Tiborcz egy ideje feltűnően kerüli a nyilvánosságot. Korábban a Magyar Narancs is arról írt, hogy bejelentett lakhelyén, Csabdin az Elios-botrány kirobbanása óta – mellyel kapcsolatban az unió csalás elleni hivatala súlyos szabálytalanságokat, összejátszást, előre lezsírozott pályázati mechanizmust tárt fel – nem lehetett megtalálni. A helyszínen lévő tudósítók szerint a miniszterelnök évértékelőjének is csak a végére ment vagy vitték le a tömegbe, smúzolni, illetve mutatni, hogy amúgy minden rendben van. Épphogy sikerült lefotóznunk a feje búbját.

©

Korábban legalább a VIP-szektorokban felbukkant: félig nyilvánosan a Sziget VIP részlegében látták bulizni, illetve több kép is készülhetett róla a budapesti úszó-vb alatt.

©
©

A Lázár János miniszterrel bálozós fotóit viszont épp most tüntették el, azt is véletlenül kapták le, ahogy ketten egy kávézóban beszélgetnek. Van, ami azért kilátszik a NER-ből is, például az, hogy Tiborcz nemrég vett egy villát Kútvölgyben.

Hivatalos jelenéseken természetesen jelen van, 2014. májusában a parlamentben várta apósa eskütételét.

©

Tiborczot egyébként másnak sem könnyű szóra bírnia – kivéve, ha nem éppen a kormányoldalhoz igen közel lévő Origóról van szó, amelynek hosszú interjút is ad, ahol arról beszél, rájött, hogy a miniszterelnök családtagjaként nem foglalkozhat akármivel. A HírTV-nek viszont nem sikerült: a Célpont riportere 2016. novemberében kapta el Tiborczot, aki akkor nem rémült meg, de válaszadás helyett verbálisan visszatámadt.

Arra a kérdésre, hogy tag-e BDPST Zrt. abban a két cégben, amely kastélyt vásárolt, Orbán Ráhel férje annyit válaszolt: "De önnek ehhez – most őszintén kérdezem – mi köze van?"

A következő kérdést is ugyanezzel rázta le, majd arról faggatta a riportert, van-e férje.

"Engem meg az érdekel, hogy van-e férje. Olyan szép."

Föltűnt egyébként Orbán Ráhel mellett Bahreinben, amiatt azért hosszan magyarázkodott a kormány, hogy a miniszterelnök lánya és veje milyen minőségben tárgyal gáz- és olajbizniszről.

 

©

Amúgy annak idején maga a miniszterelnök is szívesen mutogatta saját Facebook-oldalán a vőt,

 

©
©

nem beszélve arról a médiacirkuszról, amit a legnagyobb lánya esküvője köré kerítettek.

 

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Amit csak kevesen tudnak: így lehet lerázni a "lerázhatatlan" hőmérőt – videó

Amit csak kevesen tudnak: így lehet lerázni a "lerázhatatlan" hőmérőt – videó

2000 éves alkohol került elő egy kínai sírból, csak kipróbálták már, hogy milyen az aromája

2000 éves alkohol került elő egy kínai sírból, csak kipróbálták már, hogy milyen az aromája

A kormányzat elmagyarázta: ezért akarja tudni, hogy ön kivel, mikor és hol wellnessezik

A kormányzat elmagyarázta: ezért akarja tudni, hogy ön kivel, mikor és hol wellnessezik

Hamiltoné a brazil nagydíj

Hamiltoné a brazil nagydíj

Rákattant a net népe a zuhanyzóba akasztható okoshangszóróra

Rákattant a net népe a zuhanyzóba akasztható okoshangszóróra

Több milliós búcsúajándék Péceltől a lemondott alpolgármesternek

Több milliós búcsúajándék Péceltől a lemondott alpolgármesternek