szerző:
hvg.hu

A feldolgozottság Budapest III. kerületében is száz százalékos: a fideszes, Heineken-csillaggyűlölő Menczer Erzsébet csúnyán alulmaradt.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Több mint 48 százalékát kapta meg a voksoknak Budapest 10. választókörzetében az MSZP-PM színeiben induló Szabó Tímea. A szavazatok száz százalékos feldolgozottsága után kiderült, hogy a fideszes Menczer Erzsébet mindössze 36,36 százalékkal végzett a második helyen.

Menczer Erzsébet a napokban azzal is bekerült a hírekbe, hogy pert vesztett a Heinekennel szemben. Menczer azzal érvelt, hogy a vörös csillag sérti a magyarsághoz fűződő személyiségi jogait.

A fideszes képviselő és az ellenzéki Szabó Tímea a választások előtt az utcán vitatkoztak. Szabó többek között arra szeretett volna választ kapni, hogy Menczer miért terjeszt róla valótlanságokat, illetve hogy miért lakik Menczer fia a rászorulóknak fenntartott, önkormányzati lakásban, amelyet előzőleg közpénzen újítottak fel.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!