szerző:
hvg.hu

A miniszterelnök a Parlament mellett állt meg egy fagyira.

A Ripost egyik olvasója fényképezte le a miniszterelnököt az Aulich utcában lévő Liberté nevű kávéházban, amint egy idősebb úrral beszélget fagylaltevés közben. Mindenki csak találgatott, ki lehet ő, vannak, akik szerint egy idősebb focista lehet. A képet a linkre kattintva nézheti meg.

Olvasónk megfejtette: Komjáti Andrással fagyizik Orbán, a találkozóról beszámolt Mészáros Lőrinc lapja, a Nemzeti Sport is, amely hosszasan be is mutatja Komjátit azoknak, akik nem ismerték föl. Ő most a Puskás Akadémia klubigaztatója ugyanis.

A beszámolók szerint Orbán Vikor a szokásos fekete Volkswagen Multivannal érkezett, de maga vezetett, és rajta kívül nem is ült senki a kocsiban.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!