szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szlovák nő hat év után jó magaviselete miatt szabadulhat.

Börtönben töltött utolsó napját nem cellatársai körében, hanem úgynevezett szabadulószobában múlatja Eva Rezesová a Blikk szerint. A szlovák nő – aki 2012-ben ittas állapotban, a megengedett sebességet jelentősen túllépve négy halálos áldozatot követelő balesetet okozott az M3-ason – hat év után, kedden szabadulhat. Kilenc évet kapott, jó magaviselete miatt távozhat a rácsok mögül korábban.

A most 41 éves nő – a kilencvenes években szlovák közlekedési miniszter Alexander Rezeš lánya – az elmúlt hat évben példamutató rabként viselkedett, s a Gyorskocsi utcai börtön varrodájában dolgozott. Emiatt tavaly karácsonykor egy napra meglátogathatta a családját.

A lap szerint a nő jól beilleszkedett, megtanult magyarul, megkedvelték a cellatársai, akiknek búcsúzóul apró ajándékokat is készített

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szerdától ismét nagyot emelkedik az üzemanyagok ára

Szerdától ismét nagyot emelkedik az üzemanyagok ára

Manfred Weber: Orbán ellenségképek gyártásából él

Manfred Weber: Orbán ellenségképek gyártásából él

Az éttermes Zsidai Royt egyre jobban érdekli az informatika

Az éttermes Zsidai Royt egyre jobban érdekli az informatika