szerző:
hvg.hu

Elég szerencsétlen húzás lett volna a World Trade Center tragédiájának évfordulójára időzíteni a gyakorlatot.

Hétfőn mi is írtunk arról, hogy Budapesten, az Árpád híd pesti hídfőjénél található Duna Tower nevű ikertorony-irodaházban a tervek szerint kedden, azaz szeptember 11-én tartanak tűzvédelmi gyakorlatot. Ennek lényege csupán annyi lett volna, hogy hirtelen megszólal a tűzjelző, a dolgozóknak pedig a lehető leggyorsabban el kell hagyniuk az épületet.

Az időzítés nem volt túl szerencsés, szeptember 11-e ugyanis a New York-i World Trade Centert ért terrortámadás évfordulója.

Most azt Index úgy értesült, hogy a dolgozók levelet kaptak arról, hogy mégsem szeptember 11-én tartják a próbariadót. A portál szerint az üzemeltető azt írta a dolgozóknak, hogy

az időpont tévesen lett kihirdetve, mert a mai nap helyett 2018. 10. 11-én tartják meg a gyakorlatot.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A negyvenes nők a magyar könyvesboltok bajnokai

A negyvenes nők a magyar könyvesboltok bajnokai

Ma találkozik Putyin és Erdogan

Ma találkozik Putyin és Erdogan

Indul az ígéretdömping: kinek (nem) épül tovább a metró?

Indul az ígéretdömping: kinek (nem) épül tovább a metró?

Kiütötte ellenfelét, hibátlan a Győr

Kiütötte ellenfelét, hibátlan a Győr

Prés alatt: a népnevelés magasiskolája

Prés alatt: a népnevelés magasiskolája

Utálatos és kegyetlen tévhit dőlhet meg őseinkről

Utálatos és kegyetlen tévhit dőlhet meg őseinkről