szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szavazói elsöprő többsége hisz a Fidesznek a néppárti felfüggesztés ügyében, derül ki a Medián kutatásából, amit az e heti HVG ad közre.

Nagyot szólt a Fidesz Európai Néppárti (EPP) felfüggesztése (avagy önfelfüggesztése, ha a Fidesz hivatalos magyarázatát vesszük alapul). A HVG közli a Medián kutatását, amely egyrészt azt mutatta ki, hogy a társadalom kétharmada tud a Fidesz néppárti tagságáról, és a néppárton belüli vitákról. A Fidesz-médiagépezet mindazonáltal sikerrel kommunikálta, hogy nem a jogállami bírálatok miatt, hanem a bevándorlásellenessége miatt járt pórul: a szavazóinak háromnegyede így gondolja. A nem fideszes szavazóknál épp fordítva van. A közvélemény tehát megosztott ebben az elvileg egyértelmű kérdésben.

További részletek az e heti HVG-ben!

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nyílt levelet írt Ungár Péter a Borkai-botrány egyik szereplője miatt

Nyílt levelet írt Ungár Péter a Borkai-botrány egyik szereplője miatt

Mennyi 8-ból 6? Alvás közben álmodókkal kommunikáltak kutatók

Mennyi 8-ból 6? Alvás közben álmodókkal kommunikáltak kutatók

Háromgyerekes apa a késelő buszsofőr

Háromgyerekes apa a késelő buszsofőr