szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Fazekas Sándor mellé ültették a Lungo Drom elnökét.

A Lungo Drom elnöke, Farkas Flórián az elmúlt hónapokban kerülte a nyilvánosságot, olyannyira, hogy még az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) alakuló ülését is kihagyta, most mégis megjelent egy rendezvényen, mégpedig Orbán Viktor évértékelőjén vasárnap.

A 168 Óra szúrta ki Farkast az M1 felvételén, az egykori vidékfejlesztési miniszter, Fazekas Sándor mellett kapott helyet:

©

 A fideszes képviselő az elmúlt időszakban nem jelent meg sajtónyilvános eseményen. Nem szólalt meg Gyöngyöspata ügyében sem, de a Híd a munka világába program ügyében indult nyomozásokkal kapcsolatban is hallgat, így mindenképpen meglepetés volt a felbukkanása a miniszterelnök rendezvényén.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Orbán Viktor: "Riadót kell fújnom" - évértékelő percről percre

Klímavédelmi akciótervet jelentett be Orbán Viktor a huszonkettedik évértékelő beszédében. Gúnyolódott az ellenzéki összefogáson, azt mondta, olyan, hogy liberális nincs, az a diplomás kommunista. Sokat beszélt Trianonról, és azt állította, az elmúlt 100 év legjobb tíz éve van mögöttünk.