szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A kormányfő nagyon belejött ebbe a műfajba: kaptak üzenetet a diplomázók, most meg az érettségizők is. Senkit (és semmit) sem bíznak a véletlenre. Van iskola, amelyik olyan lelkes lett, hogy a levelet ki is tette az oldalára.

Érettségi 2020
Érettségi a koronavírus-járvány árnyékában: szigorú biztonsági intézkedések mellett megkezdődtek az idei középiskolai érettségi vizsgák. A vizsgáztatás fejleményeiről, a feladatsorokról és megoldásokról folyamatosan beszámolunk a hvg.hu-n és oktatási szakportálunkon, az Eduline-on.
Friss cikkek a témában

Orbán Viktor új hagyományt akar teremteni azzal, hogy most már az érettségizőknek is levelet küld. Mint arról Hadházy Ákos képviselő a Facebook-oldalán megemlékezett, az Emberi Erőforrások Minisztériuma levelet küldött a levélküldésről az érettségit szervező intézmények vezetőinek: ebben az áll, hogy a Miniszterelnökség ezeket a területi illetékes járási hivatalokba juttatja el június 15-én. Orbán Viktor levelét pedig az érettségi bizonyítványokkal egy időben kapják majd meg a végzettek – ezentúl minden évben.

A miniszterelnök a jelek szerint rákapott a levélírásra: korábban a nyelvvizsga-kötelezettség eltörlése miatt a házhoz küldött diplomák borítékjába csempészett levelet azoknak, akik idén szereztek diplomát.

Akad olyan iskola, ahol annyira komolyan veszik ezt a levelet, hogy nemcsak az érettségizőkkel osztották meg, hanem mindenkivel, aki az oldalukra téved.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Cherokee indiánok szerint éppen ideje, hogy a Jeep márka terepjárójáról lekerüljön a nevük

A Cherokee indiánok szerint éppen ideje, hogy a Jeep márka terepjárójáról lekerüljön a nevük

A csengeri örökösnő cáfolta az ügyészség szerint, hogy pénzt adott volna Kósának

A csengeri örökösnő cáfolta az ügyészség szerint, hogy pénzt adott volna Kósának

Temetés? Hamvasztás? A komposztálás a zöld megoldás

Temetés? Hamvasztás? A komposztálás a zöld megoldás