szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Pest megyében 10 ezerrel többet lehet majd keresni iskolaőrként, mint máshol.

Vidéken bruttó 220 ezer forintot, Pest megyében és a fővárosban 230 ezret keresnek majd az iskolaőrök – derül ki a rendőrség honlapján közzétett tájékoztatásból. A képzés közel egy hónapos időtartamára már járó, nagyjából nettó 150 ezres bérek mellé évi 200 ezer forint cafetériát ígérnek, valamint egyenruházati ellátást.

Már korábban is keringett egy túl hamar közzétett hirdetés a Facebookon, amely szerint a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a fenti ajánlattal vetette ki hálóját. Az összeg az állást kereső biztonsági őrök körében derültséget keltett, a Pedagógusok Szakszervezte viszont a tanárokra nézve megalázónak nevezte a fizetést, amiről mostanra kiderült, hogy valós.

A hirdetésben olvasható továbbá, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie az iskolaőröknek, valamint az is, hogy melyik intézményekbe keresik őket. Ezekről korábban a hvg.hu is beszámolt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Közel három tucat új koronavírusos beteget találtak Magyarországon

Közel három tucat új koronavírusos beteget találtak Magyarországon

Az már biztos, hogyan készen van a Microsoft Surface Duo telefon

Az már biztos, hogyan készen van a Microsoft Surface Duo telefon

A TikTok európai üzletágát is megvenné a Microsoft

A TikTok európai üzletágát is megvenné a Microsoft