szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

De megkapták Palkovics Lászlót is, ahogy a kormány idei eredményeiről beszél.

Karácsony 2020
A karácsony idén sem marad el, legfeljebb kicsit más lesz, mint ahogy vártuk és ahogy megszoktuk. Kompromisszumokat kell majd kötnünk, talán áldozatokat is kell majd hoznunk, de végül is ez a szeretet ünnepe, és mint ilyen, erős kötelék közöttünk. Sok mindent kibír. Tartson velünk a ráhangolódásban!
Friss cikkek a témában

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium eddig nem tűnt a legizgalmasabb helyek közé valónak, de ezen a képen gyorsan változtatott az a 444 által kiszúrt videó, amit a minisztérium dolgozóinak küldtek ki karácsonyra.

A videót nem listázták, de Youtube-on így is bárki megnézheti, ahogy először Palkovics László miniszter prezentálásában információt kapunk a magyar kormány 2020-as érdemeiről, majd Schanda Tamás államtitkár vesz ajándékokat.

Viszont nem is ez a legfontosabb rész, úgyhogy aki nem bírja a PR-t, nyugodtan tekerjen bele: 6:30-tól ugyanis előkerül a Neoton Família Ha elmúlik karácsony című dala, de nem ám csak a háttérben, hanem Botos Barbara klímapolitikáért felelős helyettes államtitkár és csapata prezentálásában.

Bár közel sem akkora ajándék, mint egy lepecsételt levél Kásler Miklóstól, azért nem lehet most rossz az Innovációs és Technológiai Minisztérium dolgozójának lenni!

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Post-Covid szakambulanciákat hoztak létre Debrecenben

Post-Covid szakambulanciákat hoztak létre Debrecenben

Megölte magát a szexuális zaklatással vádolt amerikai edző

Megölte magát a szexuális zaklatással vádolt amerikai edző

Hamarosan elkészül Roman Abramovics új megajachtja, amely 180 milliárd forintba kerül

Hamarosan elkészül Roman Abramovics új megajachtja, amely 180 milliárd forintba kerül