szerző:
ecoline.hu

Szlovákiát, azon belül is Pozsonyt választotta Magyarországgal szemben a Deutsche Telekom új pénzügyi szolgáltatási...

Szlovákiát, azon belül is Pozsonyt választotta Magyarországgal szemben a Deutsche Telekom új pénzügyi szolgáltatási központja székhelyéül - jelentette csütörtökön a cseh Hospodárské Noviny.

A német cég, amely a Magyar Telekom legnagyobb tulajdonosa, s a részvények közel 60 százalékát tartja a kezében - több millió eurós beruházással, mintegy 500 új munkahelyet teremtő központot létesít a szlovák fővárosban – írja a helyi bumm.sk.

Bár a Deutsche Telekom egyelőre nem erősítette meg a jelentést, a lap úgy tudja, hogy Pozsony mellett szólt a Bécshez való közelség, illetve Szlovákia euróövezeti tagsága.

Ecoline

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!