szerző:
ecoline.hu
Tetszett a cikk?

Az árbevétel az egy évvel korábbihoz képest 7,8 százalékkal, 24,1 milliárd koronára emelkedett.

Az árbevétel az egy évvel korábbihoz képest 7,8 százalékkal, 24,1 milliárd koronára emelkedett. A profit elmaradt a várakozásoktól, a forgalom megfelelt nekik: a Bloomberg konszenzusa 2,85 milliárd eurós adózott eredmény és 24,1 milliárd eurós árbevétel volt.

Norvégiában és Dániában az erősödő árverseny miatt a költségek további csökkentésére lesz szükség – áll a társaság szerda reggel közzétett gyorsjelentésében.

A Telenor részvényárfolyama a gyorsjelentés közzététele után több mint 2 százalékkal emelkedett.

Magyar leány: 2,3 milliárd forint volt a távközlési különadó

A 2011. első negyedévében a hazai Telenor-leány árbevétele az egy évvel korábbihoz képest 1,7 milliárd forinttal, 37,56 milliárd forintra csökkent az első negyedévben. A hívásvégződtetési díjak 2010. decemberi csökkentése miatt visszaesett az összekapcsolásból származó árbevétel; a nem hangalapú szolgáltatásokból származó árbevétel enyhén növekedett és részben ellensúlyozta a lakossági hangalapú árbevétel csökkenést az első negyedévben.

Az EBITDA egyszeri tételek levonása előtti nominális összege 3,4 milliárd forinttal, 13,15 milliárd forintra csökkent 2010 az egy évvel korábbihoz képest, elsősorban a közvetlen költségként elszámolt 2,3 milliárd forintos távközlési különadó miatt.

Ecoline

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kihirdették a Norvég Alap együttműködési megállapodását

Kihirdették a Norvég Alap együttműködési megállapodását

Legkevésbé kínai vakcinával oltatnák be magukat a magyarok

Legkevésbé kínai vakcinával oltatnák be magukat a magyarok

Itt a 680 lóerős legújabb hibrid Toyota

Itt a 680 lóerős legújabb hibrid Toyota