Kihívások és lehetőségek – mire számítanak az európai vállalkozások?
Összességében pozitív növekedési kilátásokról számoltak be az európai vállalkozások az Eurobarométer friss felmérése szerint.
Csúnya eredményekre jutott egy bárányhúsos fogásokat vizsgáló fogyasztóvédelmi szervezet Londonban és Birminghamben. 5 esetben meg sem lehetett állapítani, milyen állattól származik a hús.
Londoni és birminghani éttermek bárányhúsait ellenőrizte a Which? nevű fogyasztóvédelmi szervezet - írta a Guardian csütörtökön. Az ellenőrézsből kiderült, hogy az esetek csaknem felében olcsóbb hússal hígították fel vagy pótolták a bárányhúst.
A Which? 60 féle étterem báránycurryjét és bárányhúsos gyrosát ellenőrizte. Kiderült: 24 közülük más, olcsóbb húsokat is tartalmazott, például csirkét vagy marhát.
7 mintában egyáltalán nem volt bárányhús, 5 esetben pedig olyan szinten feldolgozott húst tartalmazott az étel, hogy meg sem lehetett állapítani, milyen állatból nyerték ki.
A brit élelmiszer-biztonsági hatóság a teszt eredményeinek ismeretében vizsgálatot rendelt el.
Összességében pozitív növekedési kilátásokról számoltak be az európai vállalkozások az Eurobarométer friss felmérése szerint.
Összefoglaló a kedvezményes konstrukciók feltételeiről: mire, milyen feltételekkel lehet igényelni ilyen forrást?
Főszabály szerint a munkabért forintban kell fizetni. Vannak azonban kivételek, amely esetekben ettől el lehet térni.
Az idénymunkásokat foglalkoztató vállalkozásoknak kihívás a szabályok szigorodása.
Az NB I. rajta előtt megnéztük, hogyan viszonyulnak a csapatok az MLSZ magyarosítást ösztönző szabályához.
Véres és egyéb testnedvektől iszamós romokon kell a jobboldalnak újjáépítenie magát, amihez sok kitartást és erőt kívánok.
Hét ember megsebesült, közöttük van egy gyermek is.