szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Három magyar vállalkozás is pénzhez jut az EU új, kkv-finanszírozási konstrukciójában. "Fejenként" 50 ezer eurót kapnak.

A 155 kedvezményezett között három magyar cég is részesül az új európai kkv-eszköz támogatásaiból – írja a Portfolio. A cégenként 50 ezer eurós támogatást az ASK-M Kft. diagnosztikai eszközök és biomarkerek validálásával kapcsolatos klinikai kutatásra, a Biomorv Kft. karbonszegény energiarendszerekre és a BiopolusTechnológiák Zrt. pedig fenntartható élelmiszer-termelésre és -feldolgozásra veheti fel.

A cégek ezt az összeget a projektjeikhez kapcsolódó megvalósíthatósági tanulmányok finanszírozására fordíhatják és egy három naposnál nem hosszabb üzletvezetési tréningen való részvételt is fizethetnek belől. Projektjeik pedig ezt követően további, legfeljebb 2,5 millió eurós  bizottsági támogatást kaphatnak.

További részleteket itt lehet olvasni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kicsit hibrid, nagyon sportkupé: teszten a BMW M440i

Kicsit hibrid, nagyon sportkupé: teszten a BMW M440i

Húszmilliárdnyi állami reklámpénz landolhatott tavaly a TV2-nél

Húszmilliárdnyi állami reklámpénz landolhatott tavaly a TV2-nél

Letartóztatták a ferencvárosi késelés gyanúsítottjait

Letartóztatták a ferencvárosi késelés gyanúsítottjait