Miért veszélyes halogatni a digitalizációt? Cégvezetőként ezeket érdemes átgondolnia!
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
A spanyolországi Gironában működő, három Michelin-csillagos El Celler de Can Roca 60 fős személyzetéhez hetente jön a terapeuta.
Imma Puig minden kedden csoportos ülés tart az étterem dolgozóinak, de elbeszélget a két tulajdonossal, a Roca fivérekkel is. Így a dolgozóknak lehetősége nyílik problémáik megosztására, konfliktusaik feloldására is. “Túl kell lépni azokon az időkön, amikor a konyhában szigorú szabályok és keménység volt, néha már tényleg a kegyetlen bánásmód határait súrolva”- mondta Joan Roca a New York Times-nak.
Az étterem vezetője, Eric Oliu szerint ha egy étel úgy készül, hogy rosszkedvűen, stresszesen készítették, akkor az az ízén is érezhető lesz. Ugyanakkor a vendéglátóiparban nem ismeretlen a stressz fogalma: nemrég Daniel Patterson séf ismerte be, hogy depresszióval küzdött, de az iparágat erősen megrázta Benoit Violier francia-svájci mesterszakács tavalyi öngyilkossága is. Azok közül a szakácsok közül, akik korábban szerepeltek Gordon Ramsay valamelyik műsorában, már hárman is öngyilkosok lettek – írja a lap cikke alapján a 24.hu.
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
Bővült azon fejlesztési lehetőségek köre, amelyekre a Demján Sándor Tőkeprogramban forrást igényelhetnek a vállalkozások.
Javult a vállalkozások alkupozíciója: az árak konszolidálódtak, a kockázati prémiumok csökkentek, van verseny. Érdemes élni a lehetőségekkel.
Már egyetlen, megfelelően kiválasztott MI-eszköz révén is jelentős hatékonyságnövekedést érhetnek el a kisebb cégek is.
Humorbonbont reggelizett a Fidesz frakcióvezetője.