szerző:
hvg.hu

Pénz van rá, bőkezű az állam.

114 millióért vásárol 15 platós terepjárót a horgászszövetség, a MOHOSZ a Reálszisztémától rendeli a járműveket, amelyekhez – ha lesz rá plusz pénz – még kettőt vásárolhat – derül ki a Közbeszerzési Értesítő legfrissebb számából. A hirdetményből az is kiderül, hogy a halőrök összkerékmeghajtású Toyotával üldözhetik a jövőben az orvhorgászokat.

A MOHOSZ igen jó kapcsolatot ápol a kormánnyal, és ez kifizetődik: 2014 óta több mint 1,3 milliárd forintot fordított az állam a szövetség támogatására. Ennek azon túl, hogy Áder János maga is szenvedélyes horgász, köze lehet ahhoz, hogy a szövetség elnöke Szűcs Lajos fideszes parlamenti képviselő.

A jövő pedig fényes: mint arról még május elején az akkor még Földművelésügyi Minisztériumnak nevezett agrártárca egyik államtitkára beszélt, a MOHOSZ halőreinek számát négyszázról nyolcszázra kívánják emelni.

 

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!