szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Már a csatorna költözésére gyanakodtunk, de valójában minden ott székelő cég emblémáját levették.

Munkatársunk szúrta ki szombaton délelőtt, hogy bontják a Hír Tv Szentendrei úti székházánál a csatorna arculati elemeit tartalmazó felületeket. 

©
©

Mivel már korábban jelentek meg arról értesülések, hogy a Simicska Lajostól Nyerges Zsolthoz – ezzel pedig újra a kormányoldalra – került televízió összeköltözik a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Echo Tv-vel, arra gyanakodtunk, hogy most jött el a pillanat a költözésre.

Utóbb azonban kiderült, hogy a székhelyként szolgáló ipartelep minden bérlőjének a logóját lebontották most, és a csatornától származó értesüléseink szerint mindez nem a költözésre utal.

Korábban megírtuk: egy-két nappal azután, hogy a Hír Tv-ben megtörtént a kormányoldali hatalomátvétel, már lehetett látni az összefonódások egyértelmű jeleit. Az Echo Tv-ben egy értekezleten felajánlották, hogy önkéntes alapon át lehet igazolni a másik csatornához, ezzel volt, aki élt is. Újabb jel volt, hogy egy a Hír Tv-n futó anyagban az Echo Tv-nek nyilatkozó alany szerepelt, s a Hír Tv-n olyan anyagot adtak le, amelyhez az Echo Tv felvételét használták.

Nemrég a 444.hu írt arról, hogy már megkezdődött a kormányközeli médiumok egyetlen holdingba tömörítése.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Nyerges és Liszkay in the house: kezdődik a HírTV visszafoglalása

A HírTV-nél a portaszolgálatot már éjszaka lecserélték, szerda reggel tízre pedig megérkezett Nyerges Zsolt tulaj és a csatorna most visszatérő ex-vezére, a kormánypárti média egyik prófétája, Liszkay Gábor is. Ő itt hivatalosan médiatanácsadó lesz, a menedzsmentet délelőtt mutatják be. Műsorok és műsorkészítők sorsa dől el, így távozik Kálmán Olga, Csintalan Sándor, veszélyben a Célpont és a Riasztás. Az új stáb egy része állítólag az Echo TV-től érkezik. Kövesse az eseményeket folyamatosan bővülő cikkünkben.

Trump már nem úgy érez a kínai elnök iránt, mint korábban

Trump már nem úgy érez a kínai elnök iránt, mint korábban

A hatalmas robbanás miatt lemondott a libanoni kormány

A hatalmas robbanás miatt lemondott a libanoni kormány

A januári pusztítás után megint kivágtak egy közel százéves erdőrészt Tiszaugnál

A januári pusztítás után megint kivágtak egy közel százéves erdőrészt Tiszaugnál